top of page

Referenser

Med sitt stora engagemang och kunskaper om andra kulturer förmedlade Jeanette med inspiration och glädje om sina erfarenheter från resor och kontakter med människor från andra kulturer. Detta blev en dag som de studerande aldrig kommer att glömma!
Vi kommer definitivt att anlita dig igen.
 
Katarina Rieder
Utbildningledare
Yh- medicinsk sekreterare

______________

 

"Vi har haft glädjen att anlita Jeanette Ohlsson Carlborg som föreläsare under rubriken ”Kulturmöten i vården” som en del av utbildningsdagarna ”Mångfald i fokus” för all personal inom Folktandvården Västerbotten i augusti 2014. Med både humor och entusiasm fångade hon uppmärksamheten hos deltagarna som efteråt lämnade kommentarer som: ”Mycket givande och intressant!, Skulle ha velat höra mer av henne!, Tänkvärt! Inspirerande!"

 

Ingrid Bäckström

Ledare för Utbildningsgruppen

Folktandvården Västerbotten

______________

 

"Tack så jättemycket för din högaktuella och mycket viktiga föreläsning i fredags! Jag har fått många positiva kommentarer av de som var där."

 

Katarina Dahlén Utbildningsledare

YH medicinsk sekreterare HUDDINGE 

"Vi är mycket, mycket nöjda med Jeanette både som moderator och föreläsare. Hon var öppen, tydlig, påläst, väl förberedd, intresserad och besitter en stor kunskap som hon förmedlade mycket väl. Vi kunde inte ha haft någon bättre. Hon var suverän.” 

 

Karlstad kommun

______________

 

Än en gång stort tack för en bländande föreläsning som både roar och berör på många sätt. En av deltagarna som för övrigt är medicinsk direktör på ett av de stora läkemedelsbolagen sa ”detta var den bästa föreläsningen han varit på under hela Onkologidagarna”.

 

Monica Sandström Inst för Strålningsvetenskaper  Onkologi

Umeå universitet

______________

 

"Jättebra föreläsning! Fick en helt annan förståelse för olika sätt

att tänka och göra i olika kulturer. Skulle gärna lyssna på Jeanette Ohlsson igen!

Och hade det spelats in hade jag lyssnat en gång till!"

 

Marie Samson  

Utbildningsansvarig

Statistiska centralbyrån

"Jeanette var fantastisk, hon gjorde komplicerade frågor begripliga. Efter hennes föreläsning kom många fram och tackade”

 

Andreas Ohlin, verksamhetschef,

Barn- och ungdomskliniken Universitetssjukhuset

Region Örebro län

______________

 

”En mycket bra och intressant föreläsning med konkreta råd på hur man skall bemöta människor med andra kulturella erfarenheter inom vården”

 

åhörare Kalmar

______________

 

”Intressant ämne som verkligen ligger i tiden och något som vi alla har nytta av både inom vården men också privat”

 

åhörare Skellefteå

______________

 

”Underbart intressant att lyssna till Jeanette som med egna erfarenheter berättar om olika möten med människor från olika kulturer på ett inlevelsefullt sätt”

 

åhörare Trollhättan

bottom of page